Why Chinese Manufacturing Wins

At the end of the first millennium, around 1000 AD, China was definitively the most powerful country in the world. More than a third of the world lived within its borders, it’s technology was the most advanced in existence, and…

How The Stock Exchange Works (For Dummies)

Çfarë është Bursa dhe si funksionon ? Bursa nuk është asgjë tjetër vec se një rrjet i madh botëror që ka tendencë ta organizojë tregun, dhe ku çdo ditë shuma marramendëse të parave qarkullojnë. Në total mbi gjashtëdhjetë trilion (60,000,000,000,000)…